Pályázatfigyelő

Pályázatok, támogatási lehetőségek

Mezőgazdasági pályázatok őstermelőknek 2022

2022. január 09. 14:55 - Pályázatfigyelő, Pályázatkereső

Mezőgazdasági pályázatok őstermelőknek, pályázatok őstermelőknek 2022-ben

 

Pályázat ritka és veszélyeztetett növényfajták genetikai erőforrásainak és mikroorganizmusok ex situ megőrzése céljából

Aktív mezőgazdasági termelők, valamint génmegőrző tevékenységet végző szervezetek nyújthatnak be pályázatot ritka és veszélyeztetett növényfajták genetikai erőforrásainak és mikroorganizmusok ex situ megőrzésének támogatására a mezőgazdasági genetikai erőforrások megőrzésének, valamint fenntartható használatának és fejlesztésének céljából. A pályázat keretösszege 3,78 milliárd Ft.

Pályázat tavaszi fagykár megelőzésére szolgáló beruházások támogatására

Pályázati felhívás mezőgazdasági termelők és mezőgazdasági termelők egyes csoportjai számára, a valószínűsíthető természeti katasztrófák, éghajlati események megelőzésére, mérséklésére irányuló beruházások megvalósításának támogatására, a tavaszi fagykár következményeinek mérséklése érdekében. A támogatás összege legfeljebb 100 millió Ft.

Pályázat védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzése céljából

Pályázati felhívás állattartók számára, védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatfajták genetikai állományának in situ megőrzésére, a mezőgazdasági genetikai erőforrások megőrzésének, valamint fenntartható használatának és fejlesztésének megvalósítása érdekében. A támogatás összege állatfajtánként eltérő, de legfeljebb 700 EUR/egyed/év lehet.

Pályázat a tenyésznyúl tenyésztésbe állításának támogatására

Pályázati felhívás elsődleges mezőgazdasági termelést végző vállalkozások számára, tenyésznyúl tenyésztésbe állításához igényelhető átmeneti támogatás elnyerésére. A támogatás összege tenyésznyulanként 3.200 Ft.

Pályázat a sertés ágazatban igénybe vehető állatjóléti támogatásra

Pályázati felhívás a sertés ágazatban igénybe vehető állatjóléti átmeneti támogatás elnyerésére a 2021. támogatási év IV. negyedévére és a 2022. támogatási év I. negyedévére vonatkozóan, fény, illetve a takarmányozáshoz ivóvíz minőségű víz biztosítása érdekében. A támogatás összege fény biztosítása esetében 1.121 Ft/állategység; takarmányozáshoz ivóvíz minőségű víz biztosítása esetében 1.961 Ft/állategység.

Pályázat a baromfi ágazatban igénybe vehető állatjóléti támogatásra

Pályázati felhívás a baromfi ágazatban igénybe vehető állatjóléti támogatás elnyerésére, a 2021/2022. támogatási év III. és IV. tárgynegyedévre vonatkozóan, a takarmány nem kívánatos anyagtartalma mentességének biztosítása, a kíméletes állatmozgatás és szállítás biztosítása, a megfelelő épületmikroklíma biztosítása, valamint a csökkentett nyersfehérje tartalmú takarmány használata érdekében.

Pályázatok keresése:

komment
süti beállítások módosítása