Pályázatfigyelő

Pályázatok, támogatási lehetőségek

Aktuális pályázatok 2022. szeptember 26.

2022. szeptember 26. 09:12 - Pályázatfigyelő, Pályázatkereső

Válogatás a pályázatfigyelő portálon levő aktuális pályázatokból:

Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2023 – Pályázat felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára

Pályázati felhívás felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó, hátrányos szociális helyzetű fiatalok számára, Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíj elnyerésére a 2023/2024. tanévre, a 2024/2025. tanévre és a 2025/2026. tanévre vonatkozóan.

Államilag támogatott hitelek

Államilag támogatott hitellehetőségek vállalkozásoknak, vállalkozóknak.

Pályázat önkormányzatoknak megújuló energetikai / fenntartható energetikai fejlesztések megvalósításának támogatására

Pályázati felhívás önkormányzatok és helyi hatóságok számára, megújuló energetikai / fenntartható energetikai fejlesztéseik megvalósításának támogatására, az éghajlat- és energiaügyi cselekvési terveikben meghatározott intézkedések végrehajtásához kapcsolódó beruházási koncepciók kidolgozása érdekében. A pályázat keretében olyan tevékenységeket finanszíroznak, mint például a beruházási koncepció kidolgozásához szükséges (műszaki) megvalósíthatósági tanulmányok, piacelemzések, érdekelt felek elemzései, jogi, gazdasági és pénzügyi elemzések, kockázatelemzések stb. Pályázatot önállóan és konzorciumi formában is be lehet nyújtani. A támogatás összege legfeljebb 60.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol.

Pályázat kerékpárosbarát munkahelyek 2022. évi elismerésére

Pályázati felhívás multinacionális vállalatok, nagyvállalatok, kis-és középvállalkozások, illetve közintézmények számára, "Kerékpárosbarát" cím 2022. évi elnyerésére, 2021-ben megvalósított példamutató kerékpáros intézkedéseik, kezdeményezéseik és fejlesztéseik elismerésére.

MediaMarkt Fotópályázat 2022

A Media Markt Magyarország Kft. fotópályázati felhívásaa természethez, sporthoz, szerelemhez kapcsolódó alkotások, valamint portrék és életképek beküldésére. Díjazás témánként: 1. helyezett: 200.000 Ft értékű ajándékkártya; 2. helyezett: 100.000 Ft értékű ajándékkártya; 3. helyezett: 50.000 Ft értékű ajándékkártya.

Pályázat gyógyítást, gondozást, rehabilitációt szolgáló eszközök, gépek, berendezések megvásárlásának támogatására

Pályázati felhívás kórházak és egészségügyi intézmények számára, a megelőzést, gyógyítást, gondozást, rehabilitációt szolgáló, valamint az ápolási, gondozási körülményeket javító eszközök, gépek, berendezések megvásárlásának támogatására. A támogatás összege legfeljebb bruttó 1 millió Ft.

Pályázat a műanyagokkal és a műanyaghasználattal foglalkozó termék- és vállalkozásfejlesztési programban való részvételre

Pályázati felhívás a műanyagokkal és a műanyaghasználattal foglalkozó termék- és vállalkozásfejlesztési programban való részvételre, greentech ötletek piacképes üzleti vállalkozássá való fejlesztése érdekében. A program üzleti coachingot, iparág fókuszú szakmai támogatást és networking eseményeket nyújt a résztvevő csapatoknak a 4 hónapos időszak során.

Pályázat a kulturális rendezvénysorozat megvalósult rendezvényeinek újrabemutatására

Pályázati felhívás közművelődési intézmények és kulturális civil szervezetek számára, a kulturális rendezvénysorozat keretében megvalósuló rendezvények bemutatására és díjazására. A pályázat kiírója 1.000.000 azaz egymillió forintos keretet biztosít a beérkezett pályázatok díjazására.

Felhívás önkormányzatoknak, a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2023. évi kiírásához való csatlakozásra

Pályázati felhívás önkormányzatok számára, a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2023. évi kiírásához való csatlakozásra, szociálisan hátrányos helyzetű felsőoktatásban résztvevő hallgatók támogatás érdekében.

Pályázat népi építészeti értéket képviselő épületek felújítására és a felújítás szakmai előkészítésére

Pályázati felhívás veszélyeztetett, műemléki értéket képviselő vidéki épületek felújításának és a felújítás szakmai előkészítésének támogatására, a vidéki épített örökségünk megóvása, megőrzése, fenntartása érdekében. A támogatás összege szakmai előkészítésre 500.000 – 2.000.000 Ft; épületfelújításra 500.000 – 20.000.000 Ft.

Pályázat helyi egészségügyi innovációs projektek támogatására

Pályázati felhívás helyi egészségügyi projektek fejlesztésének támogatására, a Kiíró által meghatározott régiókban. A pályázat célja, hogy áthidalja a finanszírozási hiányt a mérsékelten fejlődő uniós régiókban, valamint támogassa a koncepciók kidolgozását. A program a finanszírozáshoz, mentoráláshoz, képzési szolgáltatásokhoz és hálózatépítési lehetőségekhez biztosít hozzáférést. Pályázatot az alábbi témákban lehet benyújtani: agy és mentális egészség; fertőző betegségek; az egészségesebb életmód elősegítése; valamint valós adatok hasznosítása. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább két tagja van. A támogatás összege legfeljebb 75.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol.

Pályázat felelős munkáltatók díjazására

Pályázati felhívás magyarországi telephellyel rendelkező vállalkozások, szervezetek és intézmények számára, foglalkoztatói díj elnyerésére, a hazai foglalkoztatói szemléletmód fejlődését segítő jó gyakorlatok elismerésére.

Európai uniós pályázatok a bűnözés és a terrorizmus elleni küzdelem területén

A pályázatok célja többek között a modern információelemzés fejlesztése; a kriminalisztika és a bizonyítékgyűjtés javítása; a bűnözés különböző formáihoz kapcsolódó társadalmi problémák – például az erőszakos radikalizálódás, a családon belüli és szexuális erőszak vagy a fiatalkorú elkövetők – fokozott megelőzése, felderítése és elrettentése; a szervezett bűnözés különböző formáinak fokozott megelőzése, felderítése és visszatartása; valamint egy biztonságosabb kibertér létrehozása a polgárok, különösen a gyermekek számára.

Pályázat társadalomtudományi továbbképzési ösztöndíj elnyerésére

A Magyar Tudományos Akadémia Fiatal Vezetők Ösztöndíja Alapítvány pályázati felhívása diplomás fiatalok számára, a magyar gazdaság és kultúra fejlődését szolgáló, ugyanakkor egyetemes, humanitárius szempontokat is érvényesítő társadalomtudományi továbbképzési ösztöndíj elnyerésére. A támogatás összege nettó 200.000 Ft/hó.

Pályázat a klímaváltozás hatásait csökkentő programok megvalósításának támogatására

Pályázati felhívás a klímaváltozás hatásait csökkentő nagy- és kisléptékű kommunikációs programok megvalósításának támogatására. A pályázat célja többek között az innováció ösztönzése és támogatás az éghajlatváltozással kapcsolatos kommunikáció terén; illetve a radikális változás felé nyitó társadalmi és politikai mozgalmak megerősítésének elősegítése. A pályázat keretében olyan projekteket támogatnak, amelyek sürgős, nagyszabású átalakulást céloznak és a köz- vagy magánintézmények politikáinak és gyakorlatának megváltoztatására összpontosítanak. A támogatás összege kisléptékű projektek esetében legfeljebb 10.000 EUR, nagyléptékű projektek esetében 20.000–200.000 EUR. A pályázati kiírás nyelve angol.

Az Év Digitális Faluja 2022 - Pályázat önkormányzatoknak

Pályázati felhívás ötezer főnél kevesebb lakosú települések számára, Az Év Digitális Faluja díj 2022. évi elnyerésére, a digitális innovációkat alkalmazó önkormányzatok elismerésére. Díjazás: Az Év Digitális Faluja 2022 cím és tábla; 1 éves ingyenes regisztráció az Okosváros Piactéren; Településszonda; Okos falvak tanulmányút.

Ecsetes, bringás remekek - Rajz-, fotó- és kreatív pályázat

A Technológiai és Ipari Minisztérium és a Belügyminisztérium rajz-, fotó- és kreatív pályázati felhívása a kerékpározás témájához kapcsolódó alkotások készítésére és beküldésére. A legsikeresebb művek alkotóit a minisztériumok által felajánlott díjakkal jutalmazzák.

Felhívás iskoláknak szóló mentorprogramban való részvételre

Pályázati felhívás oktatási intézmények számára, az összefogásra, az egymásra figyelésre és az együttműködésre buzdító, valamint az iskola egyéni céljaira és igényeire hangolt mentorprogramban való részvételre.

Pályázat kiemelkedő önkormányzati gyakorlatok elismerésére

Pályázati felhívás legalább egy éve hatékonyan, hatásosan, mások számára átvehető és megismételhető módon működő, jó önkormányzati gyakorlatok elismerésére. A kategóriánkénti díjazottak nagy összegű pénzjutalmat, illetve innovációs programban való részvételi lehetőséget kapnak.

Társasházi zöldítési és klímavédelmi pályázat

Budapest egyik kerületi önkormányzatának pályázati felhívása a kerületi társasházak, lakásfenntartó szövetkezeti házak, illetve családi házak számára, a társasházak „zöldítésének”, továbbá az emberi erővel hajtott közlekedési módok népszerűsítésének támogatására. A támogatás összege legfeljebb 1.500.000 Ft.

Fecskeházi lakáspályázat

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. pályázati felhívása fiatal házasok, illetve élettársi kapcsolatban élők számára, a XIII. Kerületi Önkormányzat tulajdonában álló fecskeházi hasznosításra kijelölt lakóegységek (továbbiakban: fecskeházi lakások) bérleti jogának megszerzésére.

komment
süti beállítások módosítása