Pályázatfigyelő

Pályázatok, támogatási lehetőségek

Grafikai pályázatok

2022. január 12. 11:17 - Pályázatfigyelő, Pályázatkereső

Grafikai pályázatok, rajzpályázatok (nemcsak gyerekeknek) a pályázatfigyelő portálon:

 

A mi mesénk – Rajz- és meseíró pályázat

Az ismerdmegmagyarorszagot.com pályázati felhívása magyarországi és külföldön élő magyar meseírók és illusztrátorok számára, mesék és illusztrációk beküldésére. A legjobb alkotásokból kötetet jelentetnek meg.

Álomút – Gyermekrajzpályázat 2021-2022

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. rajzpályázati felhívása 1-8. osztályos gyerekek számára, az út (például útépítés, az út és környezet kapcsolata, az úton lévők tájékoztatása, kerékpáros közlekedés stb.) témájához kapcsolódó alkotások beküldésére. A közönségszavazáson a legtöbb lájkot gyűjtő alkotás készítőjét egy osztálykirándulással jutalmazzák.

Téli Terézváros – Művészeti pályázat terézvárosi általános iskolai osztályoknak

Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzatának pályázati felhívása általános iskolás diákok számára, a “téli Terézváros” témában készült kreatív alkotások beküldésére. A díjazott osztályok mindkét kategóriában értékes nyereményeket kapnak.

Rajz és meseíró pályázat a borsi Rákóczi kastély történelméhez kapcsolódóan

A Borsi Rákóczi Kastélyközpont pályázati felhívása általános iskolás diákok számára, a borsi Rákóczi kastély történelméhez, illetve Lorántffy Zsuzsannához kapcsolódó rajzok és mesék beküldésére. A díjazottak értékes belépőket kapnak.

Mondd meg nekem, mit dalolsz, megmondom, ki vagy – Képzőművészeti alkotópályázat

A Hírös Agóra pályázati felhívása 5–12. osztályos diákok számára, a Kodály Zoltán-gyűjtötte népdalok érzésvilágát, mondanivalóját, hangulatát tükröző alkotások és illusztrációk beküldésére. A beküldött alkotások közül az értékelést követően korcsoportonként az első 5 és az 1-1 közönségdíjas illusztráció kiállításra kerül és könyvjutalomban részesül, illetve további oklevelek, különdíjak kerülnek átadásra.

Legyen Zala! – Művészeti pályázat

A Pannon Tükör kulturális folyóirat művészeti pályázati felhívása zalai vonatkozású versek, novellák, publicisztikai és egyéb prózai művek, vizuális művek, valamint színházi jelenetek beküldésére. Díjazás kategóriánként és korosztályonként: 1. helyezett: 90.000 Ft; 2. helyezett: 60.000 Ft; 3. helyezett: 30.000 Ft.

Meseillusztrációs pályázat Wass Albert műveihez kapcsolódóan

A Wass Albert Irodalompártoló Egyesület pályázati felhívása óvodások és általános iskolások számára, Wass Albert bármelyik novellájához vagy művéhez tetszőleges technikával készült illusztrációk beküldésére.

További grafikai pályázatok a pályázatfigyelőn

Pályázatkeresés az összes pályázati lehetőség között:

komment
süti beállítások módosítása