Pályázatfigyelő

Pályázatok, támogatási lehetőségek

Ifjúsági pályázatok a pályázatfigyelőn

2022. február 11. 14:45 - Pályázatfigyelő, Pályázatkereső

Pályázatok általános iskolás, középiskolás diákoknak, egyetemi és főiskolai hallgatóknak a pályázatfigyelő portálon. Válogatás:

Kincskeresők – Esszépályázat a szlovákiai magyarsághoz kötődő kulturális értékekhez kapcsolódóan

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége, a Mentor TT és a Kincskeresők Tájegységi Értéktár pályázati felhívása a szlovákiai magyarság tájaihoz, településeihez, közösségeihez és személyiségeihez kapcsolódó esszék beküldésére. A díjazottak konferenciameghívást és publikációs lehetőséget kapnak.

Pályázat környezetvédelmi és vízügyi gyakornoki programban való részvételre

Pályázati felhívás aktív hallgatói jogviszonnyal és BA/BSc, illetve MA/MSc szintű képzési háttérrel rendelkező fiatalok számára, környezetvédelmi és vízügyi gyakornoki programban való részvételre 2021/22 II. félévére, 2022 nyarára, illetve 2022/23 I. félévére vonatkozóan. A támogatás összege bruttó 225.564 Ft/hó/fő teljes munkaidő (heti 40 óra) esetén, vagy annak időarányos része.

Erdők ölelése, vizek csobogása – Természetvédelmi-irodalmi vers-, próza- meseíró és természetfotós pályázat

A Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület pályázati felhívása hazai és határon túli általános- és középiskolások számára, az erdővel, a vizekkel és a természetes környezettel kapcsolatos irodalmi és fotóalkotások beküldésére. A helyezett pályaműveket megjelentetik az ez alkalomra kiadott könyvben.

Innovációk a fenntartható építésgazdaságban – Innovációs és üzleti terv készítő pályázat

A GREENOLOGY Zöldinnovációs Fenntarthatósági Tudásközpont pályázati felhívása egyetemi és doktori képzésben részt vevő hallgatók számára, innovációs építésgazdasági javaslatok kidolgozására, valamint ehhez kapcsolódó üzleti tervek benyújtására. A nyertes pályamű lektorált, szerkesztőség által jóváhagyott kivonata publikálásra kerül, illetve a nyertes pályázók további értékes tárgyjutalomban részesülnek

Pályázat fiatal, de saját kutatócsoporttal már rendelkező kutatók kutatási programjainak támogatására 2022

Pályázati felhívás fiatal, de saját kutatócsoporttal már rendelkező kutatók számára, kutatási programjaik megvalósításának támogatására 2022-re vonatkozóan. A vezető kutatóknak bizonyítaniuk kell tudományos javaslatuk úttörő jellegét, ambícióit és megvalósíthatóságát. A vezető kutatónak legalább 7, de legfeljebb 12 évvel 2022. január 1-je előtt kellett elnyernie első doktori fokozatát. A támogatás összege legfeljebb 2.000.000 EUR egy öt éves periódusra. Ezen felül további 1.000.000 EUR támogatás igényelhető az “indulási” költségek fedezésére, nagyobb berendezések beszerzésére, nagy létesítményekhez való hozzáférésre, valamint egyéb jelentős kísérleti és terepmunka költségekre. A pályázati kiírás nyelve angol.

A mi mesénk – Rajz- és meseíró pályázat

Az ismerdmegmagyarorszagot.com pályázati felhívása magyarországi és külföldön élő magyar meseírók és illusztrátorok számára, mesék és illusztrációk beküldésére. A legjobb alkotásokból kötetet jelentetnek meg.

A tettenérés kamerája – Pályázat amatőr filmkészítőknek

A Petőfi Irodalmi Múzeum pályázati felhívása kísérletező kedvű, 16-25 év közötti amatőr filmkészítők számára, a Mészöly Miklós szövegeiben tettenérhető filmszerűségre reflektáló rövid videóalkotások beküldésére. A legjobb beérkezett pályázati anyagokat kiállítják a múzeumban és virtuális tereiben, illetve pénzjutalomban részesítik. (1. helyezett: 120.000 Ft, 2. helyezett: 100.000 Ft, 3. helyezett: 80.000 Ft)

Tisza, a folyó, amely összeköt bennünket – Helytörténeti pályázat középiskolás diákoknak

A zentai Történelmi Levéltár és az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark pályázati felhívása középiskolás diákok számára, 19. és a 20. század fordulóján élő ember természetközeli életmódját bemutató történetek beküldésére. A pályázaton résztvevő diákok és felkészítő tanáraik oklevelet és könyvjutalmat kapnak.

Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj 2022/2023 – Pályázat külföldi résztovábbképzés, kutatói, illetve művészeti munkában való részvétel támogatására

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása a hazai tudományos, gazdasági és kulturális élet fiatal szakemberei számára, Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj elnyerésére a 2022/2023-es tanévre vonatkozóan, bármely tudományterületen és tudományágban. A támogatás összege predoktori kategória esetében az alaptámogatás 250.000 Ft/hó; posztdoktori kategória esetében az alaptámogatás 370.000 Ft/hó.

Európai uniós pályázat a gyermekek jogainak védelmét és előmozdítását segítő tevékenységek támogatására 2022

Pályázati felhívás a gyermekek jogainak védelmét és előmozdítását segítő tevékenységek támogatására a 2022-es évre vonatkozóan, a szakpolitikák előmozdítása és végrehajtása érdekében. A pályázat keretében az alábbi tevékenységek támogathatók: hosszú távú és fenntartható programok, valamint a gyermekek részvételére vonatkozó mechanizmusok létrehozása helyi és nemzeti szinten; a meglévő gyermekrészvételi mechanizmusok támogatásának biztosítása és működési körének bővítése; kölcsönös tanulási és képzési tevékenységek, a bevált gyakorlatok cseréje; a nemzeti, regionális és helyi hatóságok kapacitásépítési és képzési tevékenységei; valamint a gyermekek és felnőttek számára történő képzési és tudatosságnövelő tevékenységek. Pályázatot konzorciumi formában lehet benyújtani, melynek legalább két tagja van. A projektek végrehajtására rendelkezésre álló időtartam 12–24 hónap, amely indokolt esetben meghosszabbítható. A támogatás összege minimum 75.000 EUR, a támogatás felső határa nincs meghatározva. A pályázati kiírás nyelve angol.

Környezetvédelmi ötletpályázat induló ösztöndíjprogramban való részvételre

A Zöld Követ Egyesület ötletpályázati felhívása 18 és 25 év közötti fiatalok számára, az innovatív környezetvédelem témaköréhez kapcsolódó elképzelések, termékek és tevékenységek beküldésére. Fődíj: egy 1.000.000 forintos ösztöndíj. További nyeremények: 2 x 500.000 Ft; 3 x 100.000 Ft.

Pályázat európai ifjúsági együttműködések támogatására

Pályázati felhívás az ifjúsági szektorban tevékenykedő nem kormányzati szervezetek, valamint helyi, regionális vagy országos szintű nemzeti hatóságok számára, kis- és nagyléptékű ifjúsági együttműködési tevékenységek támogatására alulról szerveződő és nagyszabású partnerségek keretében, a regionális partnerségeket előmozdító hálózatok létrehozása céljából.

Kékfestő tervpályázat képző és iparművészek, művészeti felsőoktatási intézmények hallgatói és középiskolák diákjai számára

A IV. Nemzetközi Alternatív TEXTIL Symposion és a Magyarországi Alkotótelepek és Symposionok Társaságának pályázati felhívása képző és iparművészek, művészeti felsőoktatási hallgatók és középsikolás diákok számára, Op-art, természet, valamint ifjúság témában készült kékfestett textilminta tervek beküldésére.

OTKA posztdoktori kiválósági program pályázat 2022

Pályázati felhívás posztdoktori kiválósági program támogatás elnyerésére, a hazai posztdoktori rendszer fenntartása, valamint a posztdoktori időszak utáni önálló kutatói életpálya megkezdésének támogatása, és a kutatói kreativitás, kiválóság megerősítése érdekében, a 2022-2026 közötti időszakra vonatkozóan. A támogatás összege legfeljebb 28,5 millió Ft/36 hónap.

OTKA fiatal kutatói kiválósági program pályázat 2022

Pályázati felhívás fiatal kutatói kiválósági program támogatás elnyerésére, a hazai posztdoktori rendszer fenntartása, valamint a posztdoktori időszak utáni önálló kutatói életpálya megkezdésének támogatása, és a kutatói kreativitás, kiválóság megerősítése érdekében, a 2022-2026 közötti időszakra vonatkozóan. A támogatás összege legfeljebb 42 millió Ft/48 hónap.

Távoli világok meghódítói – Makettépítő pályázat

A Bakonyi Csillagászati Egyesület és a Schwa-Medico Kft. pályázati felhívása 3–12. osztályos gyerekek számára, papírból, műanyagból, vagy egyéb anyagokból készült holdi vagy marsi telep, bázis, vagy kolónia megépítésére. Az első három helyezett csapat értékes nyereményeket kap.

Pályázat az Európai Parlamentről szóló helyi ifjúsági események megszervezésére

Pályázati felhívás az Európai Parlamentről szóló helyi ifjúsági események megszervezésére, az európai ifjúsági polgárság megerősítése, az EU működésének és az Európai Parlament demokratikus szerepének fiatalokkal való megismertetése, valamint a fiatalok aktív állampolgári szerepvállalásának megerősítése érdekében. A pályázat célja többek között az EP és a fiatalabb polgárok közötti kapcsolat megteremtése, a rendszeres kapcsolattartási folyamat kialakítása a fiatalokkal, továbbá az európai parlamenti választásokon való részvétel fontosságára történő figyelemfelkeltés. Olyan projektekkel lehet pályázni, melyek 16–30 év közötti fiataloknak szólnak és céljuk a demokratikus értékek előmozdítása és a polgárok demokratikus szerepvállalásának támogatása, a polgárok képviseletének és részvételének előmozdítása az európai demokratikus életben, illetve a fiatalok ösztönzése a together.eu platformon való regisztrációra. Pályázatot kizárólag önállóan lehet benyújtani, konzorciumi formában nem. A kiíró úgy véli, hogy 100.000 EUR támogatási összeg megfelelő lehet a projektek végrehajtásához, de ettől eltérő összeg is igényelhető. A pályázati kiírás nyelve angol.

Legyen Zala! – Művészeti pályázat

A Pannon Tükör kulturális folyóirat művészeti pályázati felhívása zalai vonatkozású versek, novellák, publicisztikai és egyéb prózai művek, vizuális művek, valamint színházi jelenetek beküldésére. Díjazás kategóriánként és korosztályonként: 1. helyezett: 90.000 Ft; 2. helyezett: 60.000 Ft; 3. helyezett: 30.000 Ft.

Pályázat kutatóknak, fenntarthatósági témájú vezetőképző programban való részvételre

Pályázati felhívás karrierjük elején járó kutatók számára, fenntarthatósági témájú, nemzetközi vezetőképző programban való részvételre. A posztdoktori akadémia egy intenzív, két év alatt négy szemináriumot magában foglaló program, amely a pályakezdő fenntarthatósági kutatók inter- és transzdiszciplináris kutatási kompetenciáit bővíti, és elősegíti a transzdiszciplináris vezetésre való felkészülésüket. A szemináriumok témája a következő: az ember és környezet közötti kutatás átalakulása; transzdiszciplináris kutatási környezetek és transzdiszciplináris tanulás; átalakító képesség és cselekvőképesség az emberek és a bolygó számára; valamint társadalmi innováció és helyi kísérletezés az átalakító változás érdekében. A pályázati kiírás nyelve angol.

Pályázat felsőoktatási hallgatók tanulmányi célú mobilitásának támogatására

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása felsőoktatási hallgatók számára, 3-12 hónapra szóló tanulmányi célú mobilitásuk és szakmai gyakorlatuk támogatására az Erasmus+ programban. A támogatás összege magas megélhetési költségű országok esetében: 520 euró/hó; közepes megélhetési költségű országok esetében: 520 euró/hó; alacsonyabb megélhetési költségű országok esetében: 470 euró/hó.

Pályázat a Kárpát-medencében élő magyar fiataloknak tehetségkutató programban való részvételre

A Kárpát-medencei Tehetségkutató Alapítvány pályázati felhívása a Kárpát-medencében élő, 14-30 év közötti nappali tagozatos diákok számára, tehetségkutató programban való részvételre.

Meseillusztrációs pályázat Wass Albert műveihez kapcsolódóan

A Wass Albert Irodalompártoló Egyesület pályázati felhívása óvodások és általános iskolások számára, Wass Albert bármelyik novellájához vagy művéhez tetszőleges technikával készült illusztrációk beküldésére.

Campus Mundi pályázat felsőoktatási hallgatók számára külföldi részképzés támogatására

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása alap-, mester-, osztatlan-, vagy doktori képzésben legalább 1 lezárt aktív félévvel rendelkező hallgatók számára, külföldi egyetemen teljesített tanulmányaik támogatására, a Campus Mundi program keretein belül. A támogatás összege célországonként eltérő, de legfeljebb 250.000 Ft/hó.

Kozma Sándor tudományos emlékpályázat 2022 – Pályázat ügyészeknek, joghallgatóknak és fiatal jogászoknak

Magyarország legfőbb ügyészének pályázati felhívása az ügyészi szervezet tudományos fokozattal nem rendelkező tagjai, valamint az ügyészi munka iránt érdeklődő joghallgatók és fiatal jogászok számára, büntetőjogi és közjogi témájú tudományos dolgozatok beküldésére. Díjazás valamennyi tagozaton – külön a büntetőjogi, külön a közjogi témákban – egységesen: 1-1 első díj 400.000 – 400.000 Ft, 1-1 második díj 300.000 – 300.000 Ft, 1-1 harmadik díj 200.000 – 200.000 Ft.

Pályázat filmek nevezésére 2022. évi Savaria Filmszemlére

A Savaria Filmakadémia Egyesület pályázati felhívása építészeti, formatervezési témájú, illetve a kulturális örökséggel kapcsolatos filmek 2022. évi filmszemlére történő nevezésére. Kategóriánként az első három helyezett filmalkotás pénzdíjban részesül. A szemle és a hozzá kapcsolódó konferencia célja továbbra is az, hogy évről-évre felkutassa, összegyűjtse és Szombathelyre hívja a Kárpát-medence magyar kulturális értékeit bemutató filmeket és alkotóikat.

Sportösztöndíj versenytáncosoknak 2022

A Magyar TáncSport Szakszövetség pályázati felhívása a versenytánc szakágban aktívan versenyző (vagy versenyezni szándékozó), regisztrációs számmal rendelkező Junior formációs csapatok számára, sportösztöndíj 2022. évi elnyerésére. A támogatás összege legfeljebb 250.000 Ft/év/csapat.

Felhívás Mindszenty bíboros születésének 130. évfordulójához kapcsolódó tanulmányi versenyben való részvételre

A Magyarországi Mindszenty Alapítvány és a Fiatalok a Nemzetért Alapítvány pályázati felhívása 9-12. évfolyamon tanuló, a Kárpát-medencében élő magyar középiskolások számára, tanulmányi versenyben való részvételre. Díjazás: 1. helyezett: 70.000 Ft értékű tablet és 30.000 Ft értékű könyvutalvány és könyvjutalom; 2. helyezett: 50.000 Ft értékű tablet és 10.000 Ft értékű könyvutalvány és könyvjutalom; 3. helyezett: 40.000 Ft értékű könyvutalvány és könyvjutalom; 4.–10. helyezettek részére könyvjutalom és könyvutalvány, versenyzőnként összesen 10.000 Ft értékben.

Stockholmi Ifjúsági Víz Díj 2022 – Pályázat a nemzetközi verseny magyar fordulójában való részvételre

A GWP Magyarország Alapítvány pályázati felhívása 15-20 év közötti, középiskolás fiatalok számára, Stockholmi Ifjúsági Víz Díj magyar fordulójában való részvételre, a vízminőség-javítást, vízkészlet gazdálkodást, vízvédelmet, a víz- és szennyvíztisztítást,vagy a víz társadalmi vonatkozásait bemutató pályaművek elismerésére. A hazai nyertes csapat, iskoláján keresztül pénzjutalomban is részesül munkája további fejlesztésének támogatására. A nemzetközi Díj 15.000 dollár és egy kristályszobor. A második legjobb pályamű készítője egy ún. Diploma of Excellence kitüntetést és 3000 dollár pénzjutalmat kap.

Cinemira Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál 2022 – Pályázat filmek nevezésére

A Cinemira Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál pályázati felhívása gyerekeknek és kamaszoknak szánt rövid animációk, élőszereplős vagy tv-sorozat-epizódok, valamint egész estés filmek filmfesztiválra történő nevezésére.

Pályázat ifjúsági részvételi tevékenységek támogatására

Pályázati felhívás ifjúsági szervezetek és fiatalok informális csoportjainak részvételével, 3-24 hónap alatt megvalósuló, helyi, nemzeti vagy nemzetközi projektek támogatására. A támogatás összege legfeljebb 60.000 EUR.

Tehetségbarát Önkormányzati Díj 2022 – Pályázat a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző helyi önkormányzatok erkölcsi és anyagi elismerésére

Pályázati felhívás Tehetségbarát Önkormányzat Díj 2022. évi elnyerésére, a tehetséges fiatalok felkutatását és támogatását, valamint a tehetséggondozó szervezetekkel való együttműködést példamutatóan folytató önkormányzatok elismerésére. A díjjal járó támogatás összege nyertesenként – A és B kategória esetében egyaránt – 1.500.000 Ft.

2022 év madara a zöld küllő – Rajzpályázat

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület rajzpályázati felhívása a 2022. év madarával, a zöld küllővel kapcsolatos alkotások beküldésére. A kategóriánként első három helyezett értékes díjat kap.

Pályázat autista gyermekek nyári táboroztatásának támogatására

Pályázati felhívás civil szervezetek, oktatási intézmények és vállalkozások számára, autista gyermekek nyári táboroztatásának a támogatására. A támogatás összege 300.000 Ft.

Stipendium Peregrinum Ösztöndíj 2022/1 – Pályázat kiemelkedő tehetségű fiatalok külföldön történő tanulmányainak anyagi és szakmai támogatására

A Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft. pályázati felhívása 17–24 év közötti fiatalok számára, Stipendium Peregrinum Ösztöndíj elnyerésére 2022/1 félévére vonatkozóan, a diákok külföldön történő tanulmányainak anyagi és szakmai támogatása érdekében. A támogatás összege függ az oktatási intézmény földrajzi helyétől, de legfeljebb 700.000 Ft lehet.

Pályázat drámaírói ösztöndíj 2022. évi elnyerésére

Pályázati felhívás fiatal drámaírók számára drámaírói ösztöndíj 2022. évi elnyerésére. A támogatás összege bruttó 200.000 Ft/hó.

Jermy Tibor-díj 2022 – Pályázat fiatal, tehetséges biológus egyetemi hallgatók és kutatók számára

A Magyar Tudományos Akadémia javaslattételi pályázati felhívása Jermy-Tibor-díj odaítélése céljából, elsősorban az elméleti és alkalmazott zoológia területén kutatási tevékenységet végző biológus egyetemi hallgatók és kutatók munkájának elismerésére.

Pályázat ifjúsági csereprogramok támogatására

Pályázati felhívás az ifjúság területén tevékenykedő szervezetek és fiatalok informális csoportjai számára, ifjúsági csereprogramok támogatására. Az ifjúsági csereprogramok legalább két különböző európai uniós és azzal határos programországból származó 13-30 év közötti fiatalok csoportjainak teremtenek lehetőséget a találkozásra és az egymástól való tanulásra egy adott tematika mentén (5-21 napig).

Tehetségkutató Diákmédia Pályázat 2022

A DUE Médiahálózat pályázati felhívása 25 év alatti egyéni diákmédiások és szerkesztőségek számára, 2021–22-ben készült, még meg nem jelent, vagy már megjelent médiamunkák beküldésére.

Pályázat magyarországi szerzetesrendek 20. századi történetével foglalkozó szakdolgozatok írásának ösztönzése és elismerése céljából

A Magyarországi Szerzeteselöljárók Konferenciáinak Irodája pályázati felhívása alapképzésben, mesterképzésben vagy osztatlan képzésben tanuló hallgatók számára, a magyarországi szerzetesrendek 20. századi történetét feldolgozó kiemelkedő színvonalú szakdolgozatok beküldésére. A legjobb szakdolgozatot benyújtó hallgató 150 000 Ft díjazásban részesül.

Pályázat Európa fejlődését elősegítő ifjúsági projektek elismerésére

Pályázati felhívás 16-30 év közötti fiatalok számára, nemzetközi díj elnyerésére, Európa átalakítását és fejlődését elősegítő projektek elismerésére. Az első díj 7500 EUR, a második 5000 EUR, a harmadik pedig 2500 EUR.

Pályázat az Új Európai Bauhaus Díjak elnyerésére

Pályázati felhívás az Új Európai Bauhaus Díjak elnyerésére, a fenntarthatóságot, az esztétikumot, valamint az inkluzivitást előtérbe helyező projektek elismerésére. Az egyes kategóriák győztesei az alábbi pénzdíjban részesülnek: 30.000 euró az Új Európai Bauhaus-díj elnyerőinek, valamint 15.000 euró az Új Európai Bauhaus Fiatal Tehetségek díj győztesei számára. Az egyes kategóriák második helyezettjei az alábbi pénzdíjban részesülnek: 20.000 euró az Új Európai Bauhaus-díj második helyezettjeinek, valamint 10.000 euró az Új Európai Bauhaus Fiatal Tehetségek díj második helyezettjei számára.

Táj- és természetvédelmi rajzpályázat a vizes élőhelyek világnapja alkalmából

A Kiskunsági Nemzeti Park Alapítvány és a Kecskeméti Művészeti Szakkör rajzpályázati felhívása Bács-Kiskun megyei, Csongrád-Csanád megyei és Pest megyei általános és középiskolai tanulók számára, táj- és természetvédelmi témájú alkotások beküldésére. A díj értékes tárgyjutalom, vásárlási és/vagy ajándékutalvány valamint megjelenési lehetőség.

Magyar Iskolaválasztási Program 2022 – Pályázat külhoni magyar tanítási nyelvű általános / alapiskolák első évfolyamába beiratkozó diákok számára

A Rákóczi Szövetség pályázati felhívása a 2022/2023-as tanévben a külhoni magyar tanítási nyelvű általános/alapiskolák első évfolyamába beiratkozó diákok számára, egyszeri támogatás elnyerésére. A támogatás összege 10.000 Ft.

Pályázat ifjúságsegítők mobilitási tevékenységeinek támogatására

Pályázati felhívás ifjúságsegítő szervezetek és fiatalok informális csoportjai számára, a szakmai fejlődést és hálózatépítést biztosító mobilitási tevékenységek támogatására.

Pályázat 2022. évi fotós ösztöndíjra

A Magyar Fotóművészek Szövetségének pályázati felhívása a felsőoktatásban tanulók számára, egy évig tartó fotográfiai ösztöndíj 2022. évi elnyerésére. A támogatás összege bruttó 1.000.000 Ft/év.

Pályázat globális mezőgazdasági / élelmezési kutatási díj elnyerésére

Javaslattételi pályázati felhívás globális mezőgazdasági / élelmezési kutatási díj 2022. évi odaítélése céljából, a nemzetközi mezőgazdaság és élelmiszertermelés területén elért kivételes, tudományosan megalapozott teljesítmény elismerésére. A díjat egy, 40 év alatti személynek ítélik oda. A jelölteknek azon a tudományterületen, kutatási területen, pozícióban vagy projekt(ek)en kell aktívan dolgozniuk, amely(ek)ben az elismerést kapják. A díjjal járó pénzjutalom összege 10.000 USD. A pályázati kiírás nyelve angol.

Magyarország jó tanulója, jó sportolója 2021 – Pályázat kimagasló tanulmányi- és sporteredményt elérő tanulóknak

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása “Magyarország jó tanulója, jó sportolója 2021” cím elnyerésére, a 2020/2021. tanévben kimagasló tanulmányi- és sportteljesítményt elért diákok elismerésére. A díjazottak a „Magyarország jó tanulója, jó sportolója − 2021” címet elismerő miniszteri oklevelet kapnak.

Pályázat együttműködési partnerségek támogatására az ifjúsági területen

Pályázati felhívás 12-36 hónapos időtartammal és minimum 3 szervezet együttműködésével megvalósuló együttműködési partnerségek támogatására az ifjúsági területen. Az együttműködést célzó partnerségek keretében a résztvevő szervezetek nemzetközi együttműködések terén szerezhetnek tapasztalatot, erősíthetik kapacitásukat és magas minőségű innovatív módszereket ismerhetnek meg és dolgozhatnak ki.

Pályázat németországi környezetvédelmi ösztöndíj elnyerésére

A Német Szövetségi Környezetvédelmi Alapítvány pályázati felhívása a környezet- és természetvédelemmel, környezet- és természetkutatással, fenntarthatósággal, valamint környezetközpontú műemlékvédelemmel kapcsolatos németországi szakmai gyakorlat végzésére. A támogatás összege 1250 EUR/hónap.

Campus Mundi pályázat felsőoktatási hallgatók számára külföldi szakmai gyakorlat támogatására

A Tempus Közalapítvány pályázati felhívása alap-, mester-, osztatlan képzés, valamint szakirányú továbbképzés esetében legalább 1 lezárt aktív félévvel, valamint doktori képzésben aktív hallgatói jogviszonnyal vagy doktorjelölti jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára, külföldi szakmai gyakorlatuk támogatására a 2021/2022-es tanévre vonatkozóan, a tanulmányaikhoz szorosan kötődő szakmai tapasztalat-, kompetencia és készségszerzés céljából. A támogatás összege célországonként eltérő, de legfeljebb 350.000 Ft/hó.

Állatok farsangja – Rajzpályázat

A Budapesti Művelődési Központ rajzpályázati felhívása budapesti általános iskolás diákok számára, az “állatok farsangja” témához kapcsolódó alkotások beküldésére. Díjazás: kézműves foglalkozás, illetve részvételi lehetőség egy mozgásos foglalkozáson.

Kárpát-medencei természetfotó pályázat magyarajkú diákoknak

A Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány fotópályázati felhívása Kárpát-medencei általános iskola felső tagozatos és középiskolás diákok számára, magát a tájat, a vadvilágot, rovarvilágot, természetes élőhelyeket, valamint az ember és természet kapcsolatát bemutató alkotások beküldésére. A díjazottak mindkét kategóriában értékes nyereményeket kapnak.

Pályázat pályakezdő újcirkuszi alkotóknak, „kamaraszínházi” előadások létrehozásának támogatására

Pályázati felhívás pályakezdő újcirkuszi artisták és alkotók számára, minimum 45 perces duó produkciók egy színházi vagy cirkuszi szakember mentorálásával történő létrehozásának támogatására. A támogatás összege legfeljebb 900.000 Ft.

Pályázat európai, határokon átnyúló ifjúsági együttműködések, hálózatok támogatására

Pályázati felhívás az ifjúsági szektorban tevékenykedő nem kormányzati szervezetek, illetve helyi, regionális vagy országos szintű nemzeti hatóságok számára, határokon átnyúló ifjúsági együttműködések, hálózatok támogatására. A támogatás összege legfeljebb 150.000 EUR. A pályázati kiírás eredeti nyelve angol.

Pályázat Budapest költségvetéséről szóló adatvizualizációs versenyben való részvételre

Budapest Főváros Önkormányzatának pályázati felhívása szakemberek és diákok számára, Budapest költségvetéséről szóló adatvizualizációs hackathlon versenyben való részvételre, nyílt forráskódú, konkrét, megvalósítható fejlesztések létrehozása érdekében. A Versenyen résztvevők oklevelet, valamint a nyertes pályamunka készítői egyéb kisebb tárgynyereményeket kapnak.

Szülőföldem, Kárpátalja – Szépirodalmi pályázat

A Gyermekekért XI. Közhasznú Alapítvány irodalmi pályázati felhívása kárpátaljai magyar 10-18 éves fiatalok számára, a kárpátaljai magyarok életéről szóló versek és prózai alkotások beküldésére. Díjazás: 1. helyezett: Elismerő oklevél + 100.000 Ft; 2. helyezett: Elismerő oklevél + 70.000 Ft; 3. helyezett: Elismerő oklevél + 50.000 Ft.

Pályázat kisléptékű partnerségek támogatására az ifjúság területén

Pályázati felhívás 6-24 hónapos időtartammal és minimum 2 szervezet együttműködésével megvalósuló kisléptékű partnerségek támogatására az ifjúság területén. A támogatás összege 30.000 vagy 60.000 EUR.

Pályázat garzonházi lakások fiatalok részére történő bérbeadására

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának pályázati felhívása garzonházi lakások fiatalok részére történő bérbeadására. Az önkormányzati lakások lakbérének mértéke jelenleg 829 Ft/m2/hó.

Pályázat új bölcsődei, mini bölcsődei, családi bölcsődei férőhelyek létrehozásának támogatására

Pályázati felhívás legalább 3000 fő lakónépességű települések önkormányzatai és egyházi jogi személyek számára, új bölcsődei, mini bölcsődei, és családi bölcsődei férőhelyek létrehozásának támogatására, a bölcsődei nevelés fejlesztése érdekében. A támogatás összege 50.000.000 – 1.440.000.000 Ft.

Podolszki József publicisztikai pályázat 2022

A bácsfeketehegyi Kozma Lajos Fiókkönyvtár publicisztikai pályázati felhívása 40 év alatti szerzők számára, eddig még sehol, semmilyen formában nem publikált interjúk, jegyzetek, glosszák, tárcák és karcolatok beküldésére. Díjazás: 1. díj: 20000 dinár; 2. díj: 15000 dinár; 3. díj: 10000 dinár.

Tehetsz méh többet! – Óvodai rajzpályázat

A Pannon Értéktár Zrt. rajzpályázati felhívása óvodás gyerekek számára, a méhekkel kapcsolatos alkotások beküldésére. A pályázaton nyertes tíz szerencsés óvoda 2022-es mézfogyasztását, egyenként 100-100 kilogramm magyar termelői mézet a Tehetsz méh többet! program biztosítja. A pályázat tíz különdíjas óvodája örökbe fogadhat egy méhcsaládot egy méhész gazdánál.

Talpra, magyar! – Pályázat általános iskolásoknak

A Manó Könyvek pályázati felhívása általános iskolai osztályok számára, az 1848-as márciusi forradalomhoz és a Talpra, magyar! forradalmi szabadulókönyvhöz kapcsolódó videók beküldésére. Fődíj: 50.000 Ft; 2. – 3. díj: értékes könyvcsomag.

Állatbarát óvoda 2022 – Pályázat az állatvédelem területén kiemelkedő óvodáknak

Pályázati felhívás óvodák számára, az „Állatbarát Óvoda” cím 2022. évi elnyerésére, az állatvédelemért sokat tevő, illetve a felelős állattartást a nevelésbe beépítő intézmények elismerésére.

Pályázat innovatív, női vállalkozásoknak/vállalkozóknak nemzetközi versenyben való részvételre

Pályázati felhívás innovatív, 18–30 év közötti női vállalkozók számára, nemzetközi versenyben való részvételre, a fenntartható fejlődés célkitűzéseinek elérése érdekében. Pályázni az alábbi problémákra válaszlehetőséget kínáló megoldásokkal lehet: az energiához, a szennyvízelvezetéshez és a biztonsághoz való hozzáférés javítása a nők tulajdonában lévő vagy általuk működtetett kisvállalkozások számára; digitális készségfejlesztő megoldások, amelyek mérhetően és tartósan javítják a nők tulajdonában lévő vagy általuk működtetett kisvállalkozások tudását és gyakorlatát; megfizethető, hozzáférhető pénzügyi termékek (pl. alacsony kamatozású hiteltermékek, biztosítások); a teljes piac számára elérhető, nagy hatékonyságú, megújuló energiát hasznosító technológiák a teher-, vasúti, tengeri és légi közlekedésben; új csomagolóanyagok a műanyag kiküszöbölésére/csökkentésére; alternatívák az újrahasznosításra és a PET újrafelhasználásának növelésére; valamint a vízminőség és a vízkészlet javítását célzó új megoldások. A legjobb megoldás benyújtója nemzetközi nyilvánosságot kap és legfeljebb 100.000 USD támogatásban részesül. A pályázati kiírás nyelve angol.

Fecskeházi lakáspályázat fiatal pároknak

Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzatának pályázati felhívása 35. életévüket be nem töltött házaspárok, illetve bejegyzett élettársak számára, az önkormányzat tulajdonában álló fecskeházi hasznosításra kijelölt lakóegységek bérleti jogának elnyerésére. A bérleti díj összege 2022. évben 560,- Ft/m2/hó+ ÁFA, amely az egyéb szolgáltatások díját nem tartalmazza.

Szikra-díj 2022 – Pályázat keresztény könnyűzenei díjak elnyerésére

A Szikra Projekt Nonprofit Kft. pályázati felhívása Szikra-díjak 2022. évi elnyerésére, 2021. március 1. és 2022. február 15. között nyilvánosságra hozott, keresztény könnyűzenei hangfelvételek, előadások, produkciók, illetve videoklipek elismerésére. A kategóriánkénti helyezettek értékes díjazásban részesülnek.

Pályázat a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjprogramban való részvételre

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázati felhívása magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, 35 év alatti, olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportolók számára, Magyar Sportcsillagok Ösztöndíj elnyerésére, a 2021/2022. tanév II. félévére vonatkozóan. A támogatás összege függ a megpályázott kategóriától, de legfeljebb 240.000 Ft/hó lehet.

Ünnepi rajz- és esszépályázat a magyar címer és zászló megünneplésére

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet rajz- és esszépályázati felhívása a Kárpát-medencében, illetve a világban szétszórtan élő, magát magyarnak valló óvodások, diákok és egyetemisták számára, a magyar címerhez, zászlóhoz, valamint a magyar történelemhez kapcsolódó alkotások beküldésére. A korcsoportonkénti helyezettek nagy értékű tárgy- és könyvjutalomban részesülnek.

Pályázat digitalizációval és adattal összefüggő szakdolgozatok, diplomamunkák és doktori disszertációk díjazására

A Neumann Nonprofit Közhasznú Kft. és a Digitális Jólét Nonprofit Kft. pályázati felhívása egyetemista (graduális/PhD) hallgatók, doktorjelöltek és frissen végzett pályakezdők számára, az adatgazdaság digitalizációs összefüggéseit vizsgáló szakdolgozatok, diplomamunkák és doktori disszertációk beküldésére. Díjazás szakdolgozat esetén: 1. hely: 300.000 Ft és szakmai gyakorlati lehetőség; 2. hely: 200.000 Ft; 3. hely: 100.000 Ft; doktori disszertáció esetén: 1. hely: 600.000 Ft és szakmai gyakorlati lehetőség; 2. hely: 400.000 Ft; 3. hely: 200.000 Ft.

Visegrádi Alap Ösztöndíjprogram 2022

Pályázati felhívása BA és MA képzésben résztvevő hallgatók, illetve MA tanulmányaikat befejezett fiatalok és kutatók számára, Közép- és Kelet-Európai ösztöndíjak elnyerésére. Pályázatot bármely tudományterületen be lehet nyújtani. Az állampolgárság, az állandó lakóhely és az otthoni egyetem országa nem lehet azonos a fogadó intézmény országával. A pályázó jelenlegi munkáltatója/egyeteme vagy állandó lakóhelye és a fogadó egyeteme/intézete közötti távolságnak 150 km-nél nagyobbnak kell lennie. Az ösztöndíj időtartama legfeljebb 4 szemeszter. A támogatás összege 2.500 EUR/szemeszter. A pályázati kiírás nyelve angol.

Pályázat új táncszínházi produkciók megvalósításának támogatására

Pályázati felhívás a hivatásos táncszakmában tevékenykedő, alkotói pályájuk elején járó, önálló arculatuk és formanyelvük kidolgozásán fáradozó, már alkotói tapasztalattal bíró koreográfusok számára, új táncszínházi produkciók megvalósításának támogatására. A támogatás összege legfeljebb 2.300.000 Ft.

Az Év Junior Tájépítésze Díj 2022 – Pályázat fiatal tájépítészek elismerésére

A Magyar Tájépítészek Szövetsége, Budapest Főváros VI. Kerület Terézváros Önkormányzata, és a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem ötlet és tervpályázati felhívása aktív, kreatív fiatal, pályakezdő tájépítészek számára, egy meghatározott telektömb belső kertjeinek megújítását célzó ötletek beküldésére, Az Év Junior Tájépítésze Díj 2022. évi elnyerése céljából. Az ötletpályázat díjazása összesen nettó 500.000 Ft.

Pályázat táncművészeti alkotóközösségek támogatására

Pályázati felhívás a hivatásos táncszakmában tevékenykedő alkotók és táncosok által létrehozott szakmai közösségek számára, a táncművészet területén megvalósítandó előadásokhoz és produkciókhoz kapcsolódó kutatási folyamatok támogatására. A támogatás összege legfeljebb 1.200.000 Ft/pályázat (200.000 Ft/fő).

Aranybulla 800 – Pályázat egyetemek és főiskolák hallgatói számára

Az Országgyűlés Hivatalának pályázati felhívása 3o évnél fiatalabb, felsőoktatási hallgatók számára, az Aranybulla jogtörténeti vonatkozásait, illetve az alaptörvény és identitás vonatkozásait vizsgáló dolgozatok beküldésére. Díjazás: 1. helyezett: 500.000 Ft; 2. helyezett: 400.000 Ft; 3. helyezett: 300.000 Ft.

Pályázat pályakezdő alkotóknak, új táncelőadások fejlesztésének és kutatásának támogatására

Pályázati felhívás a hivatásos táncszakmában tevékenykedő pályakezdő alkotók számára, új táncelőadások fejlesztésének és kutatásának támogatására, a stúdió körülmények között történő bemutatás elősegítése érdekében. A támogatás összege legfeljebb 200.000 Ft.

Ha nagy leszek, bohócdoktor leszek! – Alkotói rajzpályázat

A Karitáció Alapítvány Bohócdoktor csapatának pályázati felhívása gyerekek számára, a vidámságról, a segítségnyújtásról, és az egészséges életmódról szóló, a gyerekeket bohócdoktorkét ábrázoló rajzok és festmények beküldésére. A díjazottak csúcsminőségű informatikai eszközt kapnak.

Pályázat táncművészek részére digitális portfólió, honlap létrehozásának támogatására

Pályázati felhívás a hivatásos táncszakmában tevékenykedő, alkotói pályájuk elején járó, önálló arculatuk és formanyelvük kidolgozásán fáradozó, már alkotói tapasztalattal bíró koreográfusok és már jelentős színpadi tapasztalattal bíró fiatal hivatásos táncművészek számára, digitális portfólió, honlap létrehozásának vagy fejlesztésének támogatására. A támogatás összege legfeljebb 500.000 Ft.

Pályázat pályakezdő táncművészek táncművészeti produkciókban történő részvételének támogatására

A hivatásos táncművészet területén tapasztalattal bíró társulatok vagy szakmai szervezetek nyújthatnak be pályázatot közép- vagy felsőfokú táncművészeti intézményben három évnél nem régebben végzett szakirányú végzettséggel rendelkező pályakezdő táncművészek táncművészeti produkciókban történő részvételük támogatására. A támogatás összege legfeljebb 600.000 Ft/pályázat, 300.000 Ft/pályakezdő táncművész.

Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj 2022 – Pályázat példamutató fiatal személyek és fiatalokból álló közösségek elismerésére

A Polgári Magyarországért Alapítvány javaslattételi pályázati felhívása a “Fiatalok a Polgári Magyarországért Díj” 2022. évi odaítélése céljából, 35 év alatti személyek és fiatalokból álló közösségek tudományos, közéleti, művészeti, karitatív és közösségépítő tevékenységének elismerésére.

Pályázat táncművészeti produkciók felújításának támogatására

Pályázati felhívás a hivatásos táncszakmában tevékenykedő, már alkotói tapasztalattal bíró, 40. életévüket még be nem töltött koreográfusok számára, 2018. után készült produkcióik felújításának és ezen produkciók a közönséghez minél szélesebb körben történő eljuttatásának támogatására. A támogatás összege legfeljebb 500.000 Ft.

Pályázat művészeti ösztöndíjak elnyerésére

Pályázati felhívás művészeti ösztöndíjak elnyerésére az építőművészet, film- és fotóművészet, iparművészet és tervezőművészet, irodalom, képzőművészet, művészetelmélet, népművészet, színházművészet, valamint zeneművészet területén. A támogatás összege bruttó 200.000 Ft/hó.

Pályázat önálló táncművészeti projekt megvalósításához hozzájáruló külföldi és/vagy belföldi rezidencia programban való részvétel támogatására

Pályázati felhívás a hivatásos táncszakmában tevékenykedő, alkotói pályájuk elején járó, már alkotói tapasztalattal bíró koreográfusok számára, önálló táncművészeti projekt megvalósításához hozzájáruló külföldi és/vagy belföldi rezidencia programban való részvétel támogatására. A támogatás összege külföldi rezidencia esetén legfeljebb 600.000 Ft; belföldi rezidencia esetén legfeljebb 300.000 Ft.

Pályázat amerikai ösztöndíj elnyerésére nyári munkához és utazáshoz

Az Amerikai Egyesült Államok Külügyminisztériuma és a budapesti Amerikai Nagykövetség pályázati felhívása egyetemisták számára, amerikai nyári munkához és utazáshoz igényelhető ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíj az alábbiakat fedezi: intenzív angol nyelvi képzés; retúr repülőjegyet az Egyesült Államokba és vissza; vízum költségek; egészségbiztosítás.

Pályázat színházi beavató programban való részvételre

A Tünet Együttes független táncszínházi társulat pályázati felhívása középiskolás és egyetemista korú diákok számára, színházi beavató programban való részvételre. A program játékos formában hozza közelebb a fiatalokhoz a kortárs színház, táncszínház világát, lehetőséget teremt a verbális kommunikáción túlmutató közös nyelv megtapasztalására, gyakorlására.

Versillusztrációs pályázat 2022

A Ferencvárosi Helytörténeti Egyesület pályázati felhívása budapesti 1–12. osztályos tanulók számára, a magyar irodalomból vagy a világirodalomból választott vershez készített illusztrációk beküldésére. A díjazottak névre szóló oklevelet és különböző jutalmakat kapnak (nyomtatott és/vagy elektronikus könyvek, vásárlási utalványok).

Pályázat diákok környezetvédelmi tevékenységének elismerésére

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségének javaslattételi pályázati felhívása „A Környezet Védelméért” Ifjúsági Díj odaítélése céljából, Magyarország és a világ környezeti állapotának javításához hozzájáruló diákok kutató/elemző/fejlesztő tevékenységének elismerésére. A Díj elnyerése „A KÖRNYEZEZET VÉDELMÉÉRT DÍJ tulajdonosa” cím viselésére jogosít. A Díjjal pénzjutalom nem jár.

Hubert H. Humphrey ösztöndíj 2023-2024 – Pályázat amerikai egyetemeken posztgraduális szintű egyetemi programban és szakmai továbbképzésen való részvételre

A Magyar-Amerikai Fulbright Bizottság pályázati felhívása minimum BA, BSc szintű oklevéllel illetve diplomával rendelkező, a közszolgálat iránt elhivatott fiatal ill. mid-career szakemberek számára, Hubert H. Humphrey ösztöndíj elnyerésére a 2023-2024 tanévre vonatkozóan. Az ösztöndíj az alábbi költségeket fedezi: havi ellátmány, tandíj, egészségügyi- és balesetbiztosítás, útiköltség, könyvek/jegyzetek, szakmai kiadások.

Harmos Károly Képzőművészeti Pályázat 2022

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségének pályázati felhívása szlovákiai magyar iskolák és óvodák diákjai számára, Petőfi Sándor megjelölt költeményeihez kapcsolódó illusztrációk beküldésére.

Gondold össze – Irodalmi pályázat

A Pécs8 és a Jelenkor folyóirat irodalmi pályázati felhívása fiatalok számára, Csorba Győző “A város oldalában” című költeményéhez kapcsolódó versek és novellák beküldésére. A szervezők minden beküldött pályamunkát ajándéktárggyal díjaznak, a zsűri által javasolt munkákat pedig közzéteszik a pályázat kiírójának és partnereinek digitális felületein.

Alföldi puszták tarka gyíkja – Rajzpályázat az Év hüllőjéről, a homoki gyíkról

Az MME Kétéltű–és Hüllővédelmi Szakosztályának rajzpályázati felhívása gyerekek és felnőttek számára, a homoki gyíkot ábrázoló alkotások beküldésére. Minden kategóriában a három legjobbnak ítélt pályamunkát díjazzák értékes nyereményekkel.

Fulbright posztgraduális hallgatói ösztöndíjak 2023-2024

A Magyar-Amerikai Fulbright Bizottság pályázati felhívása legalább BA/BSc szintű diplomával rendelkezők számára, Fulbright posztgraduális hallgatói ösztöndíjak elnyerésére bármely tudományterületen vagy művészeti ágban, a 2023-2024-es tanévre vonatkozóan. A Fulbright Program 20.000 dollár erejéig támogatja a tandíjat. A havi ösztöndíj összege egyetemtől függően 1.320 – 2.660 USD/hó.

Bolyai János Kutatási Ösztöndíj 2022 – Pályázat fiatal, tudományos fokozattal még rendelkező kutatók részére

A Magyar Tudományos Akadémia pályázati felhívása 45. életévüket még be nem töltött, tudományos fokozattal rendelkező, de MTA doktora címet még nem szerzett kutatók számára, Bolyai János Kutatási Ösztöndíj 2022. évi elnyerésére, valamennyi tudományterületen, illetőleg tudományágban. A támogatás összege 250.000 Ft/hó.

Fulbright kiemelt közös ösztöndíjak 2023-2024

A Fulbright Porgram 2023-2024 évre, amerikai egyetemekkel közösen meghirdetett posztgraduális hallgatói, oktatói és kutatói ösztöndíjai. Kiemelt közös posztgraduális hallgatói ösztöndíjak Bard College zenekari zenész ösztöndíj Egy posztgraduális hallgatói ösztöndíjat hirdetünk meg zenekari zenészek részére a Bard College Conservatory of Music (Annandale-on-Hudson, NY) Advanced Performance Studies kétéves programjára ‘non-degree’ kategóriában. Olyan tehetséges, hangszeren játszó diákok jelentkezését […]

Fodó Sándor ösztöndíj 2022 – Pályázat a magyarság érdekében jelentős közösségi szervező munkát végző kárpátaljai magyar személyeknek

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség pályázati felhívása Fodó Sándor ösztöndíj/díj 2022. évi elnyerésére, a magyarság érdekében jelentős közösségi szervező munkát kifejtő, kárpátaljai felsőoktatási intézményekben tanuló diákok, oktatási intézményben dolgozók, egészségügyi dolgozók, és egyházi személyek munkájának elismerésére.

Kocsis Zoltán Fiatal Tehetség ösztöndíj – Pályázat klasszikus zenei hangszeren játszó fiataloknak

A Kocsis-Hauser Alapítvány pályázati felhívása 14–18 év közötti, klasszikus zenei hangszeren játszó fiatalok számára, Kocsis Zoltán Fiatal Tehetség ösztöndíj 2022. évi elnyerésére. A támogatás összege 75.000 Ft/hó, összesen 900.000 Ft.

Pályázat hallgatói mobilitási tevékenységek támogatására CEEPUS együttműködések keretében

Pályázati felhívás hallgatói mobilitási tevékenységek (féléváthallgatás vagy rövid távú hallgatói tanulmányút) támogatására CEEPUS együttműködések keretében. Az ösztöndíjat a nyertes pályázó a fogadó országtól kapja, ennek mértéke országonként eltérő.

Ipolyi Arnold Népmesemondó Verseny – Pályázat Szlovákiában élő fiataloknak és felnőtteknek

A Szlovákiai Magyar Művelődési Intézet és a Hagyományok Háza Hálózat – Szlovákia pályázati felhívása Szlovákiában élő fiatalok és felnőttek számára, a XII. Ipolyi Arnold Népmesemondó Versenyen való részvételre, a magyar népmesekincs és a hagyományos mesemondás megismerése, elsajátítása és népszerűsítése céljából.

Mennyire biztonságos a Te online tered? – Képregénykészítő pályázat

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat pályázati felhívása az online zaklatás témaköréhez kapcsolódó képregények készítésére és beküldésére. A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el. A két legjobb képregényekből a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Kibervédelmi Intézetével és a T-Systems Magyarországgal közösen animációt készít.

Szabó Dezső Művészeti Ösztöndíj 2022 – Pályázat fiatal képzőművészeknek, iparművészeknek

A Víz’P’Art Közalapítvány pályázati felhívása a Szabó Dezső Művészeti Ösztöndíj 2022. évi elnyerésére.

Pandémia – A te történeted: Videóesszé pályázat 2022

A Zachor Alapítvány pályázati felhívás videóesszé elkészítésére 8-12. osztályos tanulók számára. A legjobb pályázatok alkotói jutalomban részesülnek.

Pályázat közép-európai, középiskolásoknak szóló üzleti versenyben való részvételre

Az Európai Vállalkozásfejlesztési Alapítvány pályázati felhívása Közép- és Kelet-Európai középiskolás diákok számára, üzleti versenyben való részvételre. A pénzügyi díjakat már az országos fordulóban odaítélik – a győztes csapat 500 eurót, a második helyezettek 250, a harmadik helyezettek pedig 150 eurót kapnak. Ha azonban a csapat legyőzi más országok versenytársait a nemzetközi döntőn, és megnyeri a HSBC 2021-et, akkor 2400 € nyereményt kap!

komment
süti beállítások módosítása